Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI DEĞİŞTİ   
SAMSAT AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI DEĞİŞTİ

         Samsat Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Kadın Kolları İlçe Başkanlığı’na Zeliha Karakuş’un getirildiği bildirildi.

 

AK Parti Samsat Kadın Kolları İlçe Başkanı Hilal Tuncer’in kendi isteği ile istifa etmesi nedeni ile boşalan ilçe başkanlığa Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Karakuş’un atandığı bildirildi.

 

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları İl Başkanı Ayla Pektaş ve yönetim kurulu üyeleri Samsat ilçesini ziyaret ederek, 80 Yıl Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıda Zeliha Karakuş’un Kadın Kolları İlçe Başkanı olarak atandığını açıkladı.

 

Pektaş, Samsatlı bayanların sorunlarına çözümü noktasında çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirterek, bayanların özellikle tekstil atölyesi taleplerinin değerlendirileceğini kaydetti.

 

Bayanların aile ekonomisine katkı sunarak, istihdama dahil edilmek istediklerini belirten Pektaş, boş durmak yerine çalışmak isteyen kadınlara gerekli desteğin sağlanması gerektiğini vurguladı.

 

Pektaş, şunları söyledi; “Samsat Kadın Kolları İlçe Başkanlığını yürüten Hilal kardeşimiz evlendikten sonra kendi isteğiyle ayrılınca, ondan boşalan başkanlığa, yönetim kurulu üyesi olarak da çalışmalarını sürdüren Zeliha Karakuş’u uygun gördük. Hilal hanıma, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Umuyorum ki Zeliha kardeşimiz de, yönetimiyle birlikte Samsatlı kadınların sorunlarını çözmek için çalışacak, partimizin daha iyi yerlere gelmesi için yoğun çaba sarf edecekler” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazar, 07 Temmuz 2013 11:18, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri