Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSON DERSLERİNİ KAYMAKAMDAN ALDILAR   
SON DERSLERİNİ KAYMAKAMDAN ALDILAR

          Samsat İlçesi Taşkuyu köyünde eğitimlerini sürdüren öğrenciler son derslerini Samsat Kaymakamı İsmail Sündük’ten aldılar.

  

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük Taşkuyu İlk ve Ortaokulunda öğrencilere karnelerini dağıtarak başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir ile birlikte Taşkuyu Ortaokulu öğrencilerine karnelerini dağıtan Kaymakam Sündük, sınıf birincisi olan Pınar Ruveyda Atlı, ikinci olan Esra Taşkın ve üçüncü olan Sümeyye Çiçek’e isimlerinin yazılı olduğu el yapımı bakır saat hediye ederek başarılarını tebrik etti.

  

Taşkuyu köyünde anasınıfı, ilkokul birinci sınıf ve ortaokul sekizinci sınıf öğrencilerine karnelerini dağıtan Kaymakam Sündük, öğrencilere tatilde yapmaları gereken hususları anlatarak, öğrencilerin bol bol dinlenmelerini ve her fırsatta kitap okumalarını tavsiye etti.

  

Kaymakam Sündük, “Bu karneler, öğrencilerin bir yıl boyunca gösterdikleri performansın göstergesi olmakla birlikte, ailelerin de bunlara göre kendilerini değerlendirmeleri gerekiyor. İdare olarak öğrencilerimize her türlü imkanı sunmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizi gerektiğinde merkezi okullara taşıyarak daha iyi eğitim almaları sağlanıyor. Taşıma ve yemek giderleri ile ders kitapları giderleri devlet tarafından karşılanıyor. Öğrencilerimize sadece daha çok ders çalışmak kalıyor. Tatilin öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 17 Haziran 2013 12:12, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri