Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAKDAMAR KÖYÜNE KANALİZASYON SİSTEMİ KURULUYOR…   
AKDAMAR KÖYÜNE KANALİZASYON SİSTEMİ KURULUYOR…

          Samsat ilçesi Akdamar köyüne kanalizasyon sistemi kuruluyor.

  

Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince, KÖYDES programı kapsamında Akdamar köyüne kanalizasyon sistemi kurulduğu ve bu sistemin iki ay içerisinde faaliyete geçeceği bildirildi.

  

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat ilçesinde kanalizasyon sistemi olmayan köy bırakmayacaklarını söyledi.

  

Kaymakam Sündük, “Bu yıl KÖYDES programına kanalizasyon ve köy içi yolların kilitli parke taşı ile döşenmesi işlerini teklif ettik. Hedefimiz öncelikle kanalizasyonsuz köy bırakmamak ve peşinden de bu köylerin köy içi yollarını kilitli parke ile döşemek. Bunları belli bir plan dahilinde yaparak bitirmeye çalışacağız. Bazı köylerimize toplulaştırma çalışmaları kapsamında kanalizasyon döşendi. Bir köyümüze ise İl Özel İdaresi tarafından kanalizasyon düşendi. Bizler de bir yandan kanalizasyonları tamamlayacak, bir yandan da köy içi yolları parke ile döşeyeceğiz. Akdamar köyümüzde döşenen kanalizasyon sistemi 500 kişilik fosseptik arıtma kapasiteli olup, döşenecek boru hattı 1.550 metre uzunluğunda olacak.” dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 10 Haziran 2013 11:18, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri