Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA AİLELER DE ÇOCUKLARI İLE BİRLİKTE YARIŞTILAR   
SAMSAT’TA AİLELER DE ÇOCUKLARI İLE BİRLİKTE YARIŞTILAR

         Adıyaman’ın Samsat ilçesinde okulöncesi şenlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte aileleri de yarıştı.

  

Samsat Anaokulu tarafından hazırlanan yılsonu etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık Konferans Salonunda program düzenlendi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, öğretmenler, öğrenciler ve ailelerinin yakıldığı programda vatandaşlara zevkli anlar yaşatıldı.

  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program öğrencilerin “Horozumu Kaçırdılar” ront gösterisi ile devam etti.

  

Daha sonra Nasreddin Hoca ve köylüler skeci, şiirlerin okunması, dans gösterileri, çayda çıra oyunu, ıspanaklı yumurtanın tarifi, meslekler oratoryosu, senden çok var isimli gösteri, İmam bayıldı skeci beğeni ile izlendi ve yıl boyunca yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak slayt gösterisi yapıldı.

  

Gayet eğlenceli geçen aileler arasında mumyalama yarışı yapıldı. Bayanların eşini rulo peçete ile sarmalarını en erken bitiren Ayşe ve Fatih Ölker birinci olarak yapışmayı tamamlayarak ödül aldılar.

 

Çocuklar anasında yapılan minder kapmaca yarışmasını ise Hasan Basri Küçükaslan birincilikle bitirerek ödül almaya hak kazandı.

  

Program sonunda bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, ailelerin bunu kavramış olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

  

Eleştir, “Ne yazık ki, okul öncesi eğitiminin önemini geç fark ettik. Ancak, son birkaç yılda bu açığı büyük oranda kapattık. Ailelerimiz bunun önemini kavrayarak büyük destek oldular. Bu anlamda Samsat ilçemizde de iyi bir noktadayız. Bunun devamı ve daha iyi bir seviyeye getirilmesi için çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Bu gün Samsat Anaokulu öğrencilerinin marifetlerini büyük bir beğeni ile izledik. Öyle ki, aileleri de çocukları ile birlikte sahnede yarışarak eğlenceli dakikalar geçirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimiz ile desteklerini esirgemeyen ailelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 24 May 2013 12:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri