Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERGAP İDARESİ BAŞKANI SAMSAT İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU…   
GAP İDARESİ BAŞKANI SAMSAT İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU…

           Gap İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Samsat ilçesini ziyaret ederek, Gap projelerinde incelemelerde bulundu.

            Gap İdaresi Başkan Yardımcısı Mustafa Kölmek ile birlikte Samsat ilçesini ziyaret eden Başkan Karahocagil, Samsat Kaymakamı İsmail Sündük’ten yürütülen projeler hakkında bilgiler aldı.

            Gap Kalkınma İdaresi tarafından desteklenen Eğlenerek Öğrenelim, Kapanmış köy okullarının kültür evine dönüştürülmesi, Ağaçlandırma Projesi ve Sosyal Tesisin yenilenmesi çalışmaları hakkında bilgiler veren Kaymakam Sündük, Samsat ilçesinde Gap projelerinin başarı ile yürütüldüğünü ve bu projelerin kırsal kalkınmaya destek sağladıklarını ifade etti.

            Kaymakam Sündük, ‘’Samsat ilçemiz Gap projesine en fazla fedakarlık yapan ilçemizdir. Bu nedenle daha fazla desteklenerek, burada yaşayan vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik olarak gelişmesine olanak sağlanmalıdır. Bu nedenle ilçemizde projeler yapmaktayız. Gap İdaresi Başkanı ve diğer yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

            Gap İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ise yaptığı açıklamada Samsat ilçesinde yürütülen projeleri yerinde görmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini, projelerin amacına uygun yürütülmesinden dolayı memnun olduklarını belirtti.

            Başkan Karahocagil, ‘’İdaremizce desteklenen projeleri yerinde görme imkanı bulduk. Bu çalışmaların bölge insanının huzur ve refahına katkı sunduğunu görmekten dolayı mutlu olduk. Bölgede yaşayan vatandaşlarına yarar sağlayacak projeleri imkanlar ölçüsünde desteklemeye devam edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

            Başkan Karahocagil ve beraberindekiler Samsat ilçesinde bulunan Sahabe Safvan b. Muattal ve bu alanda yapımına başlanan cami inşaatını da gezerek bilgiler aldı.

 




Gönderen Editör, Pazar, 12 May 2013 12:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri