Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ…   
SAMSAT KAYMAKAMI ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ…

         Engelliler Haftası nedeni ile Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat Engelliler Derneğini ziyaret etti.

 

10–16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile kurum amirleri ile birlikte Engelliler Derneğini ziyaret eden Kaymakam İsmail Sündük, Dernek Başkanı Ziya Eşkara’dan derneğin çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Sündük ziyaret sırasında, bir adet bilgisayar ve bir adet yazıcıyı derneğe hediye etti.

  

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Kaymakam Sündük, engelliler ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, sorunları yakından takip ettiklerini ve bu ihtiyaçların zaman geçirmeden karşılandığını ifade etti.

  

Kaymakam Sündük, “Hükümet Konağına acilen engelliler için rampa ve asansör yapma kararı aldık ve çalışmalarımızı başlattık. Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları hepimizin ortak sorunudur. Engellilerin eğitimi konusunda da çalışmalar yürütmekteyiz. Engellilerin ekonomik ve sosyal hayatta yer alabilmeleri için projeler yaparak ilgili kuruluşlara sunmaktayız. Engelli vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden ektin bir şekilde yararlanabilmeleri için gerekli önlemleri aldık. Kamu kurumlarımızın tamamı bu bilinçle hareket etmekte ve gerekli özen gösterilmektedir. Dernek yetkilileri büro hizmetleri için bir bilgisayar ve yazıcı ihtiyacı olduğunu belirttiklerinden bu ihtiyacı karşılamış bulunmaktayız. Engelliler haftası vesilesi ile bütün engelli kardeşlerimize sağlık, sıhhat ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz.” dedi.

 

Dernek Başkanı Ziya Eşkara ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam İsmail Sündük ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

  

Başkan Eşkara, “Sayın Kaymakamımızın kapısı sürekli bizlere açık olmuştur. Her an Kaymakamımıza ulaşmakta ve sıkıntılarımızı iletmekteyiz. İhtiyaçlarımızın temini noktasında da bütün imkanların kullanıldığını memnuniyetle ifade etmek istiyorum. Bizler için projeler üretilmekte, ihtiyaçlarımız temin edilmektedir. En önemlisi de Sayın Kaymakamımız ve diğer daire amirlerimizi sürekli yanımızda görmekten dolayı mutlu oluyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 10 May 2013 14:10, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri