Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA AİLE EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ…   
SAMSAT’TA AİLE EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ…

          Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Sahabe-Der) tarafından “Ailede Sabır ve Şükür “ konulu eğitim semineri düzenlendi.

 

 Sahabe-Der’in rutin olarak her ay düzenlendiği aile eğitim semineri, bu ay Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Semin Güler Oğurtan tarafından verildi.

  

80. Yıl Sosyal Tesislerindeki, “Ailede Sabır ve Şükür” konulu konferansa çok sayıda Samsatlı bayanın katıldığı ve ilgiyle izlendiği bildirildi.

  

Mehmet Bakır’ın okuduğu Kur'an tilaveti ile başlayan seminer, ülke genelinde verdiği aile konferansları ile tanınan Halk Sağlı Uzmanı Dr. Semin Güler Oğurtan’ın Semineri ile devam etti.

  

Dr. Semin Güler Oğurtan konuşmasında ailede sabır, şükür ve şiddet konularına vurgu yaparak, Samsatlı bayanların sorularını cevaplandırdı.

  

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sahaba-Der Başkanı Haşim Uçar, aylık olarak düzenlenen konferans ve seminerlere gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirterek, bu tür etkinliklere aralıksız devam edeceklerini ifade etti.

  

Uçar, “İnsan yaşamında eğitimin çok büyük bir önemi var. Bilgi paylaşımı ve insanların daha çok öğrenmelerini sağlamak için Dernek olarak seminer ve konferanslara ağırlık veriyoruz. Bu ay verdiğimiz ailede sabır ve şükür konulu seminerimiz de ilgiyle izlendi. Bizlerde vatandaşlarımıza azda olsa bir hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 08 May 2013 12:02, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri