Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA MİNİK ÖĞRENCİLER OKUMA BAYRAMI İLE COŞTULAR   
SAMSAT’TA MİNİK ÖĞRENCİLER OKUMA BAYRAMI İLE COŞTULAR

         Samsat Merkez İlkokulu birinci sınıf öğrencileri okuma bayramı etkinlikleri kapsamında çeşitli gösteriler sunarak, okuma kurdelesi taktılar.

  

Kaymakamlık Cumhuriyet Konferans Salonunda düzenlenen etkinliklere Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, bazı kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, öğrenciler ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

  

Birinci sınıf öğrencileri “Çayda Çıra” halk oyunu, “Dedikoduyu Hiç Sevmem” isimli monolog, Nasreddin Hoca’dan dersler, şiirler, “Sınır Davası” isimli skeç, “Çiçekler Oratoryosu” çeşitli oyun ve dans gösterileri ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

  

Merkez İlkokulunda öğrenim gören 70 birinci sınıf öğrencilerinin tamamının okumaya geçmesi nedeni ile temsili olarak Yusuf Atalay isimli öğrenciye Samsat Kaymakamı İsmail Sündük kurdele takarak, okuma belgesini verdi.

  

Kaymakam İsmail Sündük burada yaptığı konuşmasında, öğrencilerin öz güvenlerinin gelişimi bakımından önemli olan bu tür sosyal etkinliklerin çok yararlı olduğunu belirterek öğretmen ve gösterileri büyük bir ustalıkla sunan öğrencileri tebrik etti.

  

Kaymakam Sündük, “Eğitim-öğretim yılının ikinci yarısının henüz başında olmamıza rağmen bütün öğrencilerin okumaya geçmeleri çok sevindirici bir olay. Bu tür sosyal faaliyetler ise okulda sadece okuma-yazma öğretme ile kalınmadığı, öğrencilerin ruhsal gelişimine katkı sunacak etkinliklerinde yürütüldüğünün bir göstergesidir. Büyük bir keyifle etkinlikleri izledik. Okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

  

Birinci sınıf öğretmenlerinden Rezan Bozkurt’un hazırladığı ve birinci sınıf öğrencilerinin seslendirdikleri “Cumhuriyet Marşı” ile program sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 12 Nisan 2013 06:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri