Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE AĞAÇ DİKTİ…   
SAMSAT KAYMAKAMI ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE AĞAÇ DİKTİ…

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük öğrencilerle birlikte okul bahçesine ağaç dikti.

  

Samsat Merkez İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin, okul bahçelerinde düzenlenen ağaç dikim törenine katılan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, ağaçlandırma çalışmalarının önemine işaret ederek öğrencilerden dikilen ağaçları korumalarını istedi.

  

Kaymakam Sündük, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fethi Yalçın, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Korkmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mazhar Aktaş, Okul Müdürü Ramazan Günaydın ve TEMA Vakfı İlçe Temsilcisi Fahrettin Çelik ile birlikte katıldığı ağaç dikim töreninde, ülkemizin en önemli sorunlarından birinin erozyon ve çevre kirliliği olduğunu, dünyanın hızla çölleşmeye doğru gittiğini belirterek, genç yaşta ağaçlandırma ve çevre bilincinin yerleştirilmesi gerektiğini söyledi.

 

Kaymakam Sündük, “Yapılacak ağaçlandırmalarla verimli topraklarımız korunacak, barajlarımızın dolması önlenecek, bu sayede tarım ve enerji sektörlerine büyük yararlar sağlanacaktır. Özellikle kentlerimizin çevresinde yapılacak ağaçlandırmalarla insanlarımızın piknik yapabilecekleri, dinlenebilecekleri alanların oluşturulması gerekiyor. Atatürk Baraj Gölü kıyısında bulunan Samsat ilçemizde yapılacak ağaçlandırma çalışmaları ile hava ve su kirliliğinin önüne geçilecektir. Okul bahçelerini ağaçlandırma düşüncesinden dolayı okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 11 Nisan 2013 08:56, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri