Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI BAYANLAR UYGULAMALI EĞİTİM İÇİN GAZİANTEP HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER   
SAMSATLI BAYANLAR UYGULAMALI EĞİTİM İÇİN GAZİANTEP HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER

 

         Samsat Halk Eğitim Merkezinde açılan kurslarda eğitim gören bayanlar, uygulamalı eğitim için Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini gezdiler.

  

Samsat Kaymakamlığının koordinesinde Adıyaman İş-Kur İl Müdürlüğü ile Samsat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan Evde Çocuk Bakıcılığı Kursu ile Hasta ve Yaşlı Refakatçiliği Kursu kursiyerleri Gaziantep Huzurevini ziyaret ederek, orada kalan vatandaşlarımız ve görevli personelle görüştüler.

  

Buradaki çalışmaları yerinde gören kursiyerler ilk kez bir huzurevini ziyaret ettiklerini ve oldukça etkilendiklerini ifade ettiler.

  

Huzurevi sakinleri gezide uygulamalı eğitimler yapıldı. Günümüzün önemli ihtiyaçlarından olan çocuk bakıcılığı ve hasta refakatçiliğini önemsiyoruz. Kursiyerlerimiz ayrıca, Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve bazı tarihi ve turistik yerler ile büyük alışveriş merkezlerini gezdiler. Her zaman olduğu gibi bu konuda da bizlerden desteklerini esirgemeyen Adıyaman Valisi Sayın Mahmut Demirtaş’a, İŞ-KUR İl Müdürlüğüne ve çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.ne çiçek ve şekerleme ikram eden kursiyerler, huzurevi personelinden hasta ve yaşlılara yönelik olarak yürütülen bakım ile onların fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarının karşılanması konusunda bilgiler aldılar.

  

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, günümüzün ihtiyaçlarına göre düşünülen projeleri hayata geçirirken, kurslarda verilen bilgilerin pekişmesi ve kalıcı olması bakımından uygulamalı eğitimlerin verilmesi gerektiği düşüncesi ile kursiyerlere Gaziantep Huzurevini gezdirdiklerini belirtti.

  

Kaymakam Sündük, “Bayanlara yönelik olarak yaptığımız dört projemiz İş-Kur Müdürlüğünce uygun görülmüştü. Bunlardan iki tanesi olan Evde Çocuk Bakıcılığı Kursu ile Hasta ve Yaşlı Refakatçiliği Kursunda öğrenim gören kursiyerlerimizi bir gezi programı kapsamında Gaziantep Huzurevini gezdirdik. Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz ve kurs usta öğreticileri nezaretinde yapılan gezide uygulamalı eğitimler yapıldı. Günümüzün önemli ihtiyaçlarından olan çocuk bakıcılığı ve hasta refakatçiliğini önemsiyoruz. Kursiyerlerimiz ayrıca, Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve bazı tarihi ve turistik yerler ile büyük alışveriş merkezlerini gezdiler. Her zaman olduğu gibi bu konuda da bizlerden desteklerini esirgemeyen Adıyaman Valisi Sayın Mahmut DEMİRTAŞ’a, İŞ-KUR İl Müdürlüğüne ve çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 11 Nisan 2013 07:04, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri