Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ…   
SAMSAT’TA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde okullar arası halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

  

Eğitim-Bir-Sen Samsat Temsilciliği tarafından, bu yıl üçüncüsü düzenlenen, okullar arası futbol turnuvasına 8 takımın katıldığı ve Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir’in başlama vuruşu ile başlandığı bildirildi.

  

Samsat Kaymakamlığı 80. Yıl Sosyal Tesislerinde bulunan halı sahadaki turnuva Merkez İlk-Ortaokulu ile Samsat İmam Hatip Lisesi arasında oynanan maç ile başladı. Bu maç İmam Hatip Lisesinin 11-8’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

  

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Samsat Temsilcisi Mustafa Tepe, Samsat ilçesinde görev yapan eğitimcilere yönelik olarak böyle bir sosyo-kültürel aktiviteyi başlatmış olmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

  

Tepe, “Sporun birleştirici ve kaynaştırıcı özelliğinin farkındayız. Dileğimiz bu etkinliğin eğitim camiasını kaynaştırması, yeni dostlukların başlangıcı olmasıdır. Samsat Eğitim –Bir-Sen olarak 'güzele dair' bir şeyler yapabilme derdindeyiz. Bundan sonraki etkinlikler ve çalışmalar konusunda Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum. Turnuva boyunca tüm oyuncuların amacın dışına çıkmamalarını ve gerekli özveriyi göstermelerini istiyoruz.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 03 Nisan 2013 11:32, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri