Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI…   
SAMSAT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI…

        Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken Gaziantep'in Araban ilçesine atanan Şükrü Gündeş'in yerine Valilik tarafından geçici görevle görevlendirilen Halk Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş’ın yerine asaleten Remzi Eleştir atandı.

  

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Remzi Eleştir’in, 24 memuriyet hayatında çeşitli görevlerde bulunduktan sonra son beş yılda Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapmakta iken Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandığı ve bu görevine başladığı bildirildi.

  

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eleştir, Samsat ilçesinin eğitim kalitesinin yükseltilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirtti.

 

Eleştir, “Samsat ilçesi huzurlu ve sakin bir ilçe. Bu güzel ilçemizin eğitim seviyesinin yükseltilmesi bizim ana görevimiz olmakla birlikte bunun yanında sosyal, kültürel veya sportif alanlarda da projeler üretecek, yetişkin insanlarımızın el becerileri kazanması ve meslek sahibi olabilmeleri açısından Halk Eğitim Müdürlüğü kanalı ile çalışmalar yürüteceğiz. Bütün bu çalışmalarımızı ekip ruhuyla yürütecek ve elbirliği ile ilçemize ve dolayısıyla ülkemize hizmet edeceğiz.” dedi.

  

Eleştir’in göreve başlaması ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekalet eden Mazhar Aktaş’ın ise asli görevi olan Samsat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki görevine başladığı bildirildi.

  

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 15 Mart 2013 06:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri