Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’IN ÖNÜMÜZDEKİ ON YILI TARTIŞILDI…   
SAMSAT’IN ÖNÜMÜZDEKİ ON YILI TARTIŞILDI…

İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen çalıştayda Samsat ilçesinin önümüzdeki 10 yıllık süreci değerlendirildi.

  

Samsat Kaymakamlığı Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalıştayda, 2013-2024 yıllarını kapsayacak olan Kalkınma Programı kapsamında Kilis-Gaziantep-Adıyaman bölgesinde önümüzdeki 10 yıllık sürecin değerlendirilmesine esas olacak Samsat ilçesi değerlendirildi.

 

Kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, köy ve mahalle muhtarları ile bazı sivil toplum kuruluşlarının katıldığı çalıştayda, İpek Yolu Kalkınma Ajansı Planlama Birim Başkanı Sezen GENÇ, Planlama Birim Uzmanı Ebru DEMİRCİ ve Adıyaman Yatırım ve Destek Ofisi Uzmanı Yavuz Turan birer sunum yaptılar.

  

Toplantıda Samsat ilçesinin öncelikli sorunlarını belirlemek için katılımcıların görüşleri alındı ve bu görüşler değerlendirilerek, sorulan sorular cevaplandırıldı.

  

Konu ile ilgili olarak İpek Yolu Kalkınma Ajansı Planlama Birim Başkanı Sezen Genç yaptığı açıklamada, Türkiye’nin 2023 hedeflerine hizmet etmek üzere çalışmalar yürütüldüğünü, bu kapsamda Samsat ilçesini değerlendirdiklerini belirtti.

 

Genç, “Samsat ilçesinde yaşayan yetkili ve görevlileri olarak dile getirilen sorunları ve çözüm önerilerini tahlil ettik. Bu çalışmalarımız Samsat ilçesinin önümüzdeki 10 yıllık zaman diliminde sorunlarını çözmesine yardımcı olacaktır. Katılımcıların toplantıya ilgi duymaları, soruları ve çözüm önerileri ile destek olmaları sevindirici oldu.” dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 04 Mart 2013 09:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri