Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAM SÜNDÜK KAZADA YARALANAN VATANDAŞLARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ.   
KAYMAKAM SÜNDÜK KAZADA YARALANAN VATANDAŞLARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ.

Kahta Kaymakam Vekilliği görevini de yürüten Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Adıyaman-Kahta karayolunda, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucunda yaralanan vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Adıyaman'ın Gerger ilçesi Çobanpınar köyünden Ortanca köyüne taziyeye gitmekte olan Mehmet Yılmaz yönetimindeki 02 D 4032 plakalı köy minibüsü ile Kahta-Adıyaman karayolu Ortanca köyü yol ayrımında, aynı yöne gitmekte olan M.Ö.Ö.'nün kullandığı 02 FS 711 plakalı otomobille çarpışması sonucu 1 kişinin ölümü ve 4 kişinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasında yaralanan ve Kahta Devlet Hastanesinde tedavileri yapılan vatandaşları ziyaret eden, Kaymakam Sündük hastane yetkililerinden bilgi aldı ve hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

Kaymakam Sündük, “Kâhta ilçesi sınırlarında meydana gelen kazada ne yazık ki, bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Dört vatandaşımız ise yaralandı. Yaralılardan hayatı tehlikesi olan vatandaşımız bulunmamaktadır. Kendilerini hastanede ziyaret ettik, hastane yetkililerinden durumları ile ilgili olarak bilgi aldık. Ölen Dedo Ordu isimli vatandaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 12 Şubat 2013 14:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri