Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA TARIM KONUSU MASAYA YATIRILDI…   
SAMSAT’TA TARIM KONUSU MASAYA YATIRILDI…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri çiftçilerle bir araya gelerek Samsat ilçesindeki tarımsal faaliyetleri değerlendirdiler.

 

Cumhuriyet Konferans Salonundaki toplantıya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Adıyaman İl Müdürü Adil Alan, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Fırat, Ziraat Odası Başkanı Mahmut Ayhan, köy ve mahalle muhtarları ile çiftçiler katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Samsat İlçe Müdürü Erdal Yılmaz, Samsat ilçesindeki tarımsal faaliyetler, desteklemeler, modern tarım teknikleri ve çiftçilerin karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgiler verdi.

 

İl Müdürü Adil Alan ise 2013 yılına girerken yürütülen tarım uygulamaları ile ilgili bilgi alış verişinde bulunmak, çiftçiler ile idarenin bir birinden beklentilerini istişare etmek ve her şube müdürünün kendi alanı ile ilgili çiftçileri kapsamlı olarak bilgilendirmeleri amacıyla toplantının düzenlendiğini belirterek, katılımlarından dolayı yetkililer ile çiftçilere teşekkür etti.

 

Alan, “Olayları mahallinde görüşmenin yararlı olacağını düşünerek, Samsat ilçemizdeki tarımsal çalışmaların görüşülmesini Samsat ilçesinde, çiftçilerimizle birlikte yapmayı planladık. İlçe Müdürlüğümüz gerekli zamanlarda ve gerekli çalışmaları yürütmektedir. Ancak, çiftçilerimizi de dinleyerek fikir alış verisinde bulunduk. Biçerdöver, süne mücadelesi ve destekleme gibi konularda çiftçilerimizi bilgilendirdik. Onların sorularını cevaplandırdık. Yararlı bir toplantı oldu. Katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Son olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Adıyaman İl Müdürü Adil Alan ve beraberindeki heyet Samsat Kaymakamı İsmail Sündük’ü makamında ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler sundular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 12 Şubat 2013 11:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri