Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA GÖNÜL ELÇİLERİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ…   
SAMSAT’TA GÖNÜL ELÇİLERİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ…

         Samsat Kaymakamı İsmail Sündük’ün eşi Zahide Sündük koordinesinde "Gönül Elçileri Projesi" tanıtım toplantısı düzenlendi.

 

Cumhuriyet Konferans Salonundaki toplantıya Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Aile ve Sosyal Politikalar Adıyaman İl Müdürü Murat Demirkol, Sosyal Çalışmacı Feride Atalay, kurum amirlerini eşleri ve çok sayıda Samsatlı bayan katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam İsmail Sündük, projenin öneminden bahsederek, toplantıya yoğun ilgi gösterilmesinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

 

Kaymakam Sündük, “Kaynakların toplumun dezavantajlı gruplarından önceliği bulunan kadın, çocuk, yaşlı, özürlü, gazi ve şehit aileleri ile diğer nüfus gruplarının yaşam kalitelerini yükseltmeye yönelik olarak kullanılması bakımından bu toplumsal proje önemli bir rol oynayacaktır. Her bireyin bu projeye katkı sunmasını temenni ediyor. Samsat ilçemizde düzenlenen bu toplantının yararlı ve başarılı geçmesi dileğiyle katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Adıyaman İl Müdürü Murat Demirkol ise yaptığı konuşmasında gönül elçisi hakkında bilgiler vererek, kimlerin gönül elçisi olabileceğini, bu projeye niçin gerek duyulduğunu ve insanlığa yararlı hizmetler yapmanın her yurttaşın insani görevi olduğunu vurguladı.

 

Demirkol, “Gönül elçileri projesi ile farkındalık yaratmak, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlama hedeflenmektedir. Özgür iradeyle ve dayanışma ruhu içinde, herhangi bir maddi karşılık beklemeksizin sahip olduğumuz imkanları toplum yararına kullanmamız gerekir. Bu proje, böylesi yararlı hizmetlerin sunulmasına olanak sağlamaktadır.” dedi.

 

Daha sonra Sosyal Çalışmacı Feride Atalay’ın sunular eşliğinde proje hakkında geniş bilgiler vererek, katılımcıların sorularını cevaplandırılması ile toplantı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 05 Şubat 2013 13:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri