Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA SBS HAZIRLIK ÇALIŞMALARI…   
SAMSAT’TA SBS HAZIRLIK ÇALIŞMALARI…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı (SBS) hazırlık çalışmaları kapsamında öğretmenlerle toplantı düzenlendi.

 

Kaymakamlık Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş, okul idarecileri ile merkez ve köylerde görev yapan öğretmenler katıldı.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş yaptığı açıklamada, toplantının birinci gündem maddesi olarak SBS sınavlarının ele alındığını, SBS sınavlarında başarının arttırılması için alınması gereken önlemlerin konuşulduğunu belirtti.

  

Aktaş, “En büyük hedefimiz, donanımlı nesiller yetiştirmektir. Bunun için belirlenen hedeflere adım adım yaklaşabilmek için azim ve kararlılıkla çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. Bütün idareci ve öğretmenlerimizde bu kararlılığı görüyoruz. Her yıl başarı çıtımızı biraz daha yükselterek, hedefi büyütmemiz gerekiyor. Aile ve eğitimcilerimizin iş birliği içerisinde olmaları başarıyı kolaylaştıracaktır. Araç, gereç ve materyal konusunda Kaymakamlığımız bizlere desteklerini esirgememektedir, kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu toplantıda daha iyi neler yapılabileceğimizi eğitimcilerimizin katılımıyla ele aldık. Öğretmenlerimizle istişarelerde bulunduk. İnşallah iyi bir performans ile daha çok öğrencimizin Anadolu ve meslek lisesi kazanmasını sağlayacağız.” dedi.

 




Gönderen Editör, Cuma, 25 Ocak 2013 20:16, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri