Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLILAR DERNEĞİ VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ…   
SAMSATLILAR DERNEĞİ VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ…

Merkezi Adıyaman’da bulunan Samsatlılar Derneği (SAMSAT-DER) Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

Dernek Başkanı Fahrettin Çelik, Vali Demirtaş’ın göreve başlaması ve derneğin ilk genel kurulunu gerçekleştirmeleri nedeni ile ziyaret ettikleri Vali Demirtaş’a derneğin kuruluş amacı, misyonu ve çalışmaları hakkında bilgi sunduklarını ifade etti.

 

Çelik yaptığı açıklamada, Vali Demirtaş’ın Sahabe Safvan b. Muattal kabri ve eğitim konuları başta olmak üzere, Adıyaman genelinde olduğu gibi Samsat ilçesinde de başarılı çalışmalar yürüttüğünü, Sayın Valimizin performansının bütün kesimlerin dikkatini çektiğini belirtti.

 

Çelik, “27 yıl önce Samsat ilçesinin sulara gömülmesi ile birçok vatandaşımız göç etmek zorunda kaldı. Bunun 15-20 yıl öncesinde de baraj nedeni ile vatandaşlarımız sürekli Adıyaman il merkezi başta olmak üzere yurdun değişik yerlerine göç ettiler. Şu anda sadece Adıyaman il merkezinde 50-60 bin civarında Samsatlı yaşamaktadır. Derneğimizin kuruluş amacı yerinden yurdundan kopan bu insanları bir araya toplamak, dürüstlüğün, misafirperverliğin ve mertliğin sembolü olan Samsatlılık ruhunu yeniden canlandırmak ve Samsat’ın yararına olacak projelere destek olmaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Mülki İdare Amirleri başta olmak üzere, ilimizin ve ilçemizin sosyo-ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sunan yöneticilerimizi ziyaret ederek taleplerimizi sunuyor veya başarılı çalışmalarını takdir ettiğimizi bildirmek istiyoruz. Bu anlamda yönetim kurulu olarak başta Sayın Valimizi ziyaret ettik. Yürüttükleri çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkürlerimizi arz ettik.” dedi.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 23 Ocak 2013 14:14, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri