Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE KABAN YARDIMI YAPILDI…   
SAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE KABAN YARDIMI YAPILDI…

         Samsat ilçesine bağlı bazı köylerde eğitimlerini sürdüren anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine kaban dağıtıldı.

 

Merkezi İstanbul’da bulunan Yeni Dünya Vakfı ve Samsat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile Samsat ilçesine bağlı Doğanca, Göltarla, Ovacık, Gölpınar, Bağarası ve Bayırlı köylerinde eğitimlerini sürdüren anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine kaban dağıtıldı.

 

Kaban dağıtım töreninde Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Vakıf Adıyaman İl Temsilcisi Uğur Dündar, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Atalay ve bazı kamu kurumu idarecileri katıldı.

 

Yeni Dünya Vakfı Adıyaman İl Temsilcisi Uğur Dündar yaptığı açıklamada, kış aylarında bazı öğrencilerin ihtiyaç duyduğu kaban yardımını gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını ifade etti.

 

Dündar, “Öğrencilerimizin sevinci bizleri de sevindirdi. Vakıf olarak böylesi bir sosyal projeyi hayata geçirmiş olduk. Bu küçük hizmeti vesile ederek öğrencilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Samsat Kaymakamı Sayın İsmail Sündük ve Vakıf Başkanımız Sayın Mahmut Göksu’ya da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tür çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ise yaptığı açıklamada, Yeni Dünya Vakfı yetkilerinin Samsat ilçesindeki bazı öğrencilere mont yardımı yapmak istediklerini belirtmeleri üzerine gerekli çalışmaların sürdürüldüğünü, bu sosyal faaliyet vesilesi ile öğrenciler ve köy halkını tekrar ziyaret etme imkanı yakalamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Kaymakam Sündük, “Sosyal sorumluluk bilinci ile eğitime katkı sunan Yeni Dünya Vakfı Başkanı ve yetkilileri ile eğitim ve öğretimde bizlere hiçbir desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’a çok teşekkür ediyoruz. Bu tür hayırlı organizasyonların devamını diliyoruz. “ şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 14 Ocak 2013 08:02, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri