Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA HALI SAHA FAALİYETE GEÇTİ…   
SAMSAT’TA HALI SAHA FAALİYETE GEÇTİ…

            Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait sosyal tesislerinde bulunan, ilçenin tek halı sahası tekrar onarılarak hizmete sunuldu.

 

GAP Kırsal Kalkınma Programı kapsamında bakım-onarımı yapılan halı sahada eskiyen ve kullanılamaz hale gelen sentetik çim yüzeyli halı değiştirilerek, telleri onarıldı.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük konu ilgili olarak yaptığı açıklamada, 55 mm. sentetik çim kullanılarak yüzeyin tamamen değiştirildiğini, tellerin ve kalenin onarıldığını ve direklerin boyandığını belirterek, sosyal tesis alanının ise elden geçirilerek çevre düzeninin iyileştirildiğini kaydetti.

 

Sündük, “Samsat ilçesine atandığım ilk günlerde gençlerimiz spor yapacak alan bulamadıklarını belirtmişlerdi. Göreve geldiğimde ilçe stadyumu tamamlanmış, hakem ve soyunma odaları ile lavabo ihtiyacı bulunmaktaydı. Bu eksiklikleri tamamlayarak, gençlerimizin istifadesine sunduk. Bunun yanında Birliğimize ait halı sahanın mevcut olduğunu ancak artık kullanılamaz durumda olduğunu görünce GAP İdaresi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde kaynak temin ettikten sonra halı sahamızı onararak çevre düzenini iyileştirdik. İlçemizin tek halı sahası olan bu tesisi de gençlerimizin hizmetine sunduk. Yine birliğimizce yapılan bir proje ile aynı sosyal tesis içerisinde dış mekan spor aletlerimiz vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş. Okullarımızda da ihtiyaca cevap verebilecek spor sahalarımız yine Birliğimizin yaptığı projelerle hizmet vermektedir. Gençlerimizi boş zamanlarını kitap okuma ve spor yapmaya teşvik etmek amacıyla çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

 

 

 

(Halı Sahanın Önceki Durumu)

 

 

 

 

 

(Halı Sahanın Şimdiki Durumu)

 

 




Gönderen Editör, Salı, 08 Ocak 2013 19:00, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri