Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ AHMET AYDIN SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.   
AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ AHMET AYDIN SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.

        Ak Parti Grup Başkanvekili, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Samsat ilçesini ziyaret ederek yetkililer ve vatandaşlarla görüştü.

 

Aydın ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Halil Fırat, Ak Parti MYK üyelerinden Mustafa Aklayış, bazı yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

İlk olarak Samsat İlçe Başkanlığını ziyaret eden Aydın ve beraberindekileri karşılayan Samsat İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan, Samsat ilçesinde yürütülen çalışmalar, planlanan projeler, ilçe teşkilatının çalışmaları ve ilçenin sorunları hakkında bilgiler verdi.

 

Burada bir açıklama yapan Aydın, 10 yıllık Ak Parti iktidarında çok önemli işler başardıklarını ve bugün alnı açık bir şekilde vatandaşlar ile bir araya geldiklerini söyledi.

 

Bu süre zarfında çok büyük değişimler yaşandığını kaydeden Aydın, özellikle zihniyet değişimi, insan hakları ve demokratikleşmede önemli mesafeler kat edildiğini belirtti.

 

Aydın, “Bizden önceki siyasetçiler gibi yanlışlar yapsaydık bugün aranızda olamazdık. Geçen on yıl öyle kolay geçmedi. Önümüze engeller koydular, bizlere mahkemelerde zaman kaybettirmek istediler. Partimizi kapatmaya çalıştılar. Çok zor bir süreçten geçtik ama bugün çok önemli bir noktaya gelmenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan on yıl önce bu yapılanları konuştuğumuzda hayal gibi gelirdi. Bunlar imkansız gibi geliyordu. Halkımızın bizlere verdiği güç ve güvenle çok iyi bir noktaya geldik. Bizler başka yerlerden kaynaklar bulmadık. Elimizdeki imkanlar önceki siyasetçilerde de vardı. Kullanmasını bilmediler, milletin malı çarçur edildi, hortumlandı. O zamanlar gelirlerin yüzde 85’i faiz ödemelerine aktarılıyorken, yüzde 15’i borç ve faizlere yatırılıyor gerisi yatırımlara aktarılıyor. İMF’ye olan borcumuz bitmek üzere. İktidarımız döneminde ihracat dört kat arttı. Yatırımlar on kat arttı. Samsat ilçemizde bir pratisyen doktor ile sağlık hizmeti sunulurken şimdi 10 doktor hizmet veriyor. İlçede tek bir sağlık ocağı varken şimdi devlet hastanesi yapıldı ve uzman doktor görev yapıyor. Reel olarak bugünün parası ile 70 milyon lira ile yapılan Samsat sulama pompaj istasyonu tamamlandı. Sizlere ikinci etabın proje ihalesinin ise yakında yapılacağını müjdelemek istiyorum.” dedi.

 

Sahabe Safvan bin Muattal kabrinde uygulanacak projeyi kısım kısım hayata geçireceklerini ve yakın bir tarihte büyük bir cami inşaatının temelinin atılacağını belirten Aydın, yolun ise duble yapılması için gayret edileceğini açıkladı.

 

Ak Parti MYK üyelerinden Mustafa Aklayış ise yaptığı konuşmasında, daha önce siyasetin Anadolu insanından saklandığını, birilerinin siyaset yaptığını milletin ise bunları sadece izlediğini ifade etti.

 

Aklayış, “Türk siyasetinde iki ayrı kutuptan siyaset yapılmaktadır. Biri sorgulayan, yapan, teşkilat ruhuyla çalışan, millet için siyaset yapanlar. Diğeri ise halka rağmen, halktan kopuk, halkı hiçe sayan zihniyet. Ak Parti yönü halka dönük bir siyaset anlayışı ile hizmet vermektedir. Ak Parti, bir sonuç değil, bir sebeptir. Daha yapacak çok işimiz olduğunu biliyoruz ve halkımızın refahı için birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

 

Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat ise yaptığı selamlama konuşmasında, Ak Parti’nin iktidara geldiği günden beri özelikle dezavantajlı grupların daha refah içerisinde yaşamaları için ciddi projeler gerçekleştirildiğini kaydetti.

 

Samsat teşkilatının her seçim ve referandumda üzerine düşen görevi yerine getirdiğini belirten Fırat, vatandaş odaklı, dürüst siyaset anlayışından taviz verilmeyeceğini kaydetti.

 

Ak Parti Grup Başkanvekili Aydın ve beraberindeki heyet Samsat Kaymakamı İsmail Sündük’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

Kaymakam Sündük’ün yürüttüğü çalışmalar ve sorunları aktarmasından sonra bir açıklama yapan Aydın, ikinci etap sulama çalışması, Samsat ilçesine bir kapalı spor salonu kazandırma, Uzuntepe köyü için bir okul binası yaptırma, TOKİ marifetiyle ilçedeki konut sıkıntısını giderme, Vatandaşların SYDV Başkanlığına olan borçları gibi konuları takip edeceklerini ve çözümü noktasında gerekli çalışmaları yürüteceklerini ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 28 Aralık 2012 12:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri