Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ÖĞRETMENLER ÖĞRENCİLERİN BAŞARISINI DEĞERLENDİRDİ   
SAMSAT’TA ÖĞRETMENLER ÖĞRENCİLERİN BAŞARISINI DEĞERLENDİRDİ

 

         Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, ilçede görev yapan ilk ve ortaokul öğretmenleri ile geniş katılımlı toplantı yapıldı.

          Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan toplantıya, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş, okul idarecileri ile ilk ve ortaokullarda görev yapan öğretmenler katıldı.

          Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş, toplantıda "Her Gün İlk ve Son On Dakikanı Bana Ayır" isimli okuma kampanyası, okullardaki başarı durumları, okul ve aile işbirliğinin sağlanması, okulların sorun ve ihtiyaçları ile başarının arttırılması için yapılması gereken hususların görüşüldüğünü belirtti.

          Aktaş, Her öğrenciye, kendine özgü yetenek, ilgi ve başarının tespit edilmesi, öğrencide bireysel sorumluluk gelişiminin desteklenmesi, sorunların çözümünde uygulanması gereken yöntemler, başarının arttırılması için yerel imkanlardan yararlanılması, sorunların çözümünde ailelere önemli görevler yüklenmesi gibi konuları gündeme getirdik. Bunlarla birlikte Öğrencilerin okul içindeki davranış ve çalışmalarının izlenmesi ve gerekirse ailelerine bilgi verilmesi konusunda görüşlerimizi bildirdik.” dedi.

          Toplantının son kısmında okul idarecileri ve öğretmenlere söz hakkı verilerek, yaşanan sıkıntılar dinlendi ve sıkıntıların giderilmesi için alınacak tedbirler üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 18 Aralık 2012 14:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri