Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA İLK KEZ BİR KÖYE PARKE TAŞI DÖŞENİYOR…   
SAMSAT’TA İLK KEZ BİR KÖYE PARKE TAŞI DÖŞENİYOR…

          Samsat ilçesinde ilk kez bir köy içi yoluna kilitli parke taşı döşeniyor.

 

Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (Köydes) kapsamında, Yarımbağ köy içi yolları kilitli parke taşı ile döşeniyor.

 

İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ve İşin kontrolörlüğünü yapan İnşaat Teknikeri Mehmet Fatih Sarıkaya ile birlikte Yarımbağ köyüne giden Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, parke taşı döşenmesi çalışmalarını yerinde inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı.

 

Yapılan ihale kapsamında kilitli parke taşı, kum çakıl ve çimento alımlarının yapıldığını, işçiliklerin ise vatandaşlarca karşılandığını belirten Kaymakam Sündük, ilk kez Samsat ilçesinde bir köye kilitli parke taşı döşendiğini ve bu işin Devlet-vatandaş işbirliği ile yapıldığını söyledi.

 

Kaymakam Sündük, “Kanalizasyon sistemi kurulan köylerimizde kilitli parke taşı döşenmesi çalışmalarına başladık. İşin Devlet-vatandaş işbirliği ile yapılması, işimizi kolaylaştırdı ve daha çok iş yapmamızı sağladı. Bir yandan kanalizasyonu olmayan köylerimize kanalizasyon sistemi kurarken, diğer yandan da imkanlar dahilinde kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Böylece köylerimizdeki sorunlar en aza inmiş olacaktır. Yarımbağ köyümüzde kanalizasyon sistemi kurulmuş ve köy muhtarlığınca işçiliklerin karşılanması taahhüt edildiğinden bu köyden işe başladık. Zaman içerisinde bütün köylerimize parke taşı döşeyerek, güzel ve temiz bir görünüme kazandıracağız.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 07 Aralık 2012 13:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri