Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’A STADYUM KAZANDIRILDI…   
SAMSAT’A STADYUM KAZANDIRILDI…

         Adıyaman’ın Samsat ilçesinde standartlara uygun, maçların rahatlıkla oynanabileceği bir futbol sahası yaptırıldı.

 

Dönemin Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin’in Samsat’ta bulunan Sahabe Safvan bin Muattal kabrinde oluşturulan, TBMM’nin 90. Yıldönümü Hatıra Ormanı dikim törenine katılmak üzere geldiklerinde söz vermesi üzerine mevcut stadyumda bakım, onarım ve tamamlama yapılması ve sentetik çim ile kaplanması için çalışmalar başlatıldı.

 

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkıları ve Samsat Kaymakamlığı ve Samsat Belediyesinin destekleri ile hizmete sunulacak stadyum ile gençlerin spora karşı olan ilgilerinin artacağı, çağa yakışır spor alanlarının varlığı ile gençlerin sportif faaliyetlere kanalize olabilecekleri kaydedildi.

 

Adıyaman 1. Amatör liginde mücadele eden Samsat Belediye Spor takımı içinde ayrıca önemli olan sahanın yapılması ile Samsat ilçesinde maçların yapılabileceği, böylece ilçede bir hareketlilik olacağı, sporun yanında sosyal ve ekonomik açılardan da yarar sağlayacağı belirtiliyor.

 

Sahanın tamamlama çalışmalarını yerinde inceleyen Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, maçların yapılabilmesi için ihtiyaç duyulan takımların hazırlanma odaları ve hakem odaları için konteynırların düzenlendiğini ve diğer çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti.

 

Kaymakam Sündük, “İki yıldır devam eden stadyum yapımı çalışmaları tamamlanmak üzeredir. Önümüzdeki bir iki hafta içerisinde ilçemizde resmi amatör maçlar yapılabilecektir. Saha yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 07 Aralık 2012 13:43, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri