Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ   
SAMSAT’TA EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

        Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan okuma kampanyası kapsamında, Yarımbağ İlköğretim Okulu en çok kitap okuyan öğrencilerini ödüllendirdi.

 

İlk, orta ve lise öğrencilerine yönelik başlatılan "Her Gün İlk ve Son On Dakikanı Bana Ayır" isimli okuma kampanyası kapsamına destek olmak ve daha çok kitap okumayı teşvik etmek amacıyla Ekim ve Kasım aylarında en çok kitap okuyan öğrencilerini ödüllendirdi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş’ın da katıldığı ödül töreninde iki ayda Ortaokul 5. sınıf öğrencileri Muhammet Tepe, Musa Tepe ve Eyüp Tepe, 6. sınıf öğrencisi Şirin Bozdoğan, 8. sınıf öğrencisi Hicret Ertan, ayrıca ilkokuldan 3. sınıf öğrencisi Ahmet Ataş ve 4. sınıf öğrencisi Naime Bozdoğan ödüllerini aldılar.

 

Burada bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş, kitap okumanın önemine işaret ederek, başarının temelinde bol kitap okumanın olduğunu, kitap okuyan insanın zihinsel olarak daha çok geliştiğini ifade etti.

 

Aktaş, “Kitap okumak sihirli bir güçtür. Anlama ve anlatma yeteneğini geliştiren tek güç kitap okumaktır. Başlattığımız kampanya ile bütün okullarımızda ilk dersin ilk on dakikası ve son dersin son on dakikasında kitap okunmaktadır. Yarımbağ köyümüzde bu kampanyaya daha çok destek olmak amacıyla belli zamanlarda değerlendirmeler yapılmakta ve öğrencilerin motivasyonu için ödüller verilmektedir. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

 

Okul Müdürü Mahmut Tepe ise yaptığı konuşmasında Yarımbağ köyünde okumaya karşı bir istek olduğunu, bunun daha da artması için yoğun çaba harcadıklarını kaydetti.

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 06 Aralık 2012 11:16, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri