Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI VATANDAŞLARA KÖMÜR ZAMANINDA DAĞITILDI…   
SAMSATLI VATANDAŞLARA KÖMÜR ZAMANINDA DAĞITILDI…

         Samsat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca bu yıl kömür dağıtımı zamanında yapılarak, vatandaşlar mağdur edilmedi.

 

Vakıf Başkanlığınca geçen yıl 637 aileye 750’şer kilo kömür dağıtılmışken, bu yıl 670 aileye 900’ er kilo kömür dağıtılacağı bildirildi. 

 

          Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu tarafından Samsat'a 600 ton kömür kontenjanı ayrıldığını kaydetti.

 

Kaymakam Sündük, kömür yardımı yapımı için ailelerin titizlikle seçildiğini, gelir durumları göz önüne alınarak en fakirden başlayarak yardımların yapıldığını ve 900 kilo kömür verilmek suretiyle bir aileye yetebilecek miktarda yardım yapılmasının planlandığını ifade etti.

 

Sündük, “Ayni ve nakdi yardımları yaparken öncelik sıralamasına dikkat ediyoruz. Sosyal yardımlar, güçlü bir toplumsal yapının, toplumsal refah ve huzurun sağlanmasında büyük rol oynar. Hedefimiz, ulaşılamayan yoksul kesimlere ulaşmak ve kamu kaynaklarının kullanımında etkinliği sağlamaktır. Vakıf mütevelli heyeti ve vakıf personelimiz mahallinde tespitler yaparak, yardımların en etkin bir şekilde dağıtılmasını sağlamaya çalışmaktadırlar. Bu yıl Samsat ilçesi genelinde 600 ton kömür yardımı yapılacak. Bu yardımlar kış etkisini hissettirmeden dağıtıma başlandı ve en hızlı bir şekilde dağıtımı tamamlayacağız.” dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 26 Kasım 2012 12:27, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri