Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI İSMAİL SÜNDÜK'ÜN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI:   
SAMSAT KAYMAKAMI İSMAİL SÜNDÜK'ÜN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI:

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı;

 

“1928 yılında Büyük Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanını kabul ettiği tarih olan 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

        Başöğretmen Atatürk'ten devraldıkları meşaleyi bugünlere taşıyarak, O'nun yol göstericiliğinde geleceğimize yön veren, saygın kişilikleriyle her zaman yüreklerimizde yaşattığımız öğretmenlerimiz, toplumsal yaşamı şekillendirmede bir güç, geleceğimize yön verirken ve adımlarımızı atarken başvurduğumuz en büyük rehberimizdir.

 

        Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, “Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır: Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri milletimizin geleceğini yoğuran irfan ordusudur.” diyerek eğitim ordumuzun, bilim ve kültürün en önemli neferleri olduğunu vurgulamıştır. Çünkü bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlıdır.

 

    Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi minnet, şükran ve rahmetle anarken, bu onurlu mesleği büyük bir emek, sabır, hoşgörü ve sevgiyle yerine getiren böylesine yüce bir görevin fedakâr temsilcileri tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”




Gönderen Editör, Pazartesi, 26 Kasım 2012 08:27, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri