Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI SÜNDÜK; “SAMSAT’TA YOL SORUNU MİNİMUM SEVİYEYE ÇEKİLECEK   
SAMSAT KAYMAKAMI SÜNDÜK; “SAMSAT’TA YOL SORUNU MİNİMUM SEVİYEYE ÇEKİLECEK

        Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat ilçesine bağlı köy ve mezralarda incelemelerde bulundu.

 

Kaymakam Sündük, bozulan yolların tespit edildiğini ve 2013 yılı yapım programının buna göre planlandığını belirterek, Samsat ilçesinde 2013 yılında yol sıkıntısının minimum seviyeye çekileceğini ifade etti.

 

Susuz veya suyu yetersiz köy ve bağlılarının sağlıklı ve yeterli içme suyuna kavuşturulması ile köy yollarının kalite ve standartlarının yükseltilmesi amacıyla başarı ile uygulanan Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi ve İl Özel İdaresi yatırım programının daha iyi uygulanması için köylerin tek tek gezildiğini, sıkıntıların yerinde tespit edildiğini ve planlamanın bu doğrultuda gerçekçi olarak yapıldığını belirten Kaymakam Sündük, en az maliyetle daha çok iş yapabilmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

 

Kaymakam Sündük, “Bazı çökme ve soyulmalar olmakla birlikte genel olarak yollarımızın durumu iyi. İlçemizde bazı köylerimizde kanalizasyon sistemi kurulmuş, bazılarında ise halen yapılmamıştır. Kanalizasyon yapılmayan köylerimizde kanalizasyon çalışması yapılacak, yapılan köylerle ise köy içi kilitli parke taşı döşenmesi işine başlanacaktır. Suyu yetersiz olan bazı köy ve mezralarımız olmakla birlikte, genel anlamla ilçemizde içme suyu problemi yok denecek kadar azdır. İyi bir planlama ile güzel çalışmalar yapmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 23 Kasım 2012 09:27, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri