Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMaydanoz Restoran Hizmete Girdi   
Maydanoz Restoran Hizmete Girdi

Adıyaman’ın en işlek caddesi üzerinde Büyükfırat ailesi tarafından dizayn edilen Maydanoz Lahmacun-Ciğer ve Kebap Restoran düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

 

            Cumartesi günü düzenlenen açılış törenine Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, MHP Adıyaman Eski Milletvekili Hasari Güler, Adıyaman Eski Belediye Başkanı Mehmet Erdem, MHP Malatya İl ve Merkez İlçe Başkanı, MHP Adıyaman İl Başkanı, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Kurum Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

            Açılış kurdelesini kesen Başkan Büyükaslan, gelişen Adıyaman’la birlikte yeni mekanların açıklamasının kendilerini çok sevindirdiğini belirterek; “İlimiz kendisini yenilerken her geçen gün özel sektörde de yenilikler ilimizde boy göstermeye başladı. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Maydanoz Restoran, ilimizin sevilen, sayılan ailelerinden Büyükfırat ailesinin bir ferdi olan Bozan Büyükfırat kardeşimizin yapmış olduğu bu yatırım bizleri ilin bir idarecisi olarak ziyadesiyle sevindirmiştir. Yurtdışında, Adana, Şanlıurfa ve Bahçe’den sonra kendi markası, kendine özgü dizaynıyla çok nezih bir mekanı ilimize kazandırdılar kendisini tebrik ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah emeklerini boşa vermesin. İnşallah bu ve buna benzer mekanlar ilimizde her geçen gün çoğalır, çiğköfte sektöründe olduğu gibi restoran olarak da kendi marka ve dizaynlarıyla farklı illere şubeler açalar, bayilikler veriler. Bu vesileyle bugün açılış töreninde bulunan herkese teşekkür ediyor, işletme sahibi olan Büyükfırat ailesini de tebrik ediyorum” dedi.

 

            Adıyaman’ın birçok konuda modernleştiğini ifade eden MHP Adıyaman eski Milletvekili Hasari Güler ise; “Büyükfırat ailesi bu sektörde farklı illerde yatırımı olan bir aile. Adıyaman’da da modern ve nezih bir mekanı hizmete açtıkları içen kendilerini kutluyorum. Gelişen ve büyüyen Adıyaman’a yakışır bir mekan olduğu gibi ilimize açılan bu işyeri sayesinde bazı gençlerimizde çalışma fırsatı bulmuş oldu. Açılış münasebetiyle güzel bir ortam oluştu. Ben Büyükfırat ailesini bu yatırımlarından dolayı tebrik ediyorum.

 

            Doğup büyüdüğü topraklarda yatırım yapmaktan ve Adıyaman halkına hizmet verecek olmaktan büyük onur duyduğunu belirten Maydanoz Restoran işletme sahibi Bozan Büyükfırat; “Aile olarak yemek sektöründe yurtdışında ve yurt içinde açmış olduğumuz mekanlarda hizmet vermekteyiz. Uzun yıllardır Azerbaycan’da buna benzer iş sektöründe çalışmalarımız oldu. Kısmet oldu ve ilimizde de böyle bir mekanı halkımızın hizmetine açtık. Hijyeni, kaliteyi ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla halkımıza hizmet vermeye gayret edeceğiz.  İlimizin damak zevkine hitap edeceğine inandığımız mekanımızın açılışında bizleri yalnız bırakmayan değerli konuklarımıza şahsım, ailem ve işletmem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

            Kardeşi Bozan Büyükfırat’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Ağabeyi Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Gafur Büyükfırat, açılış törenine katılan bütün davetlilere yürekten teşekkür ettiğini söyledi.

 

            Açılış kurdelesi ve konuşmaların ardından yapılan duanın ardından konuklara Maydanoz Restoran tarafından Lahmacun, Tavuk Şiş, Ciğer, İçliköfte, Kıyma Kebap ve tatlı ikramında bulunuldu.

 

 

SAMSATLILAR DERNEĞİ OLARAK BU GÜZEL İŞLETMENİN HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDİYOR, BAŞARILAR DİLİYORUZ…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazar, 11 Kasım 2012 17:12, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri