Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ, SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.   
ADIYAMAN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ, SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.

         Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, ilçenin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görmek ve bunlara çözün yollarını aramak amacıyla bir dizi görüşmede bulunmak üzere Samsat ilçesini ziyaret etti.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ve ilçenin yöneticileri tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Demirtaş, Kaymakam Sündük’ten ilçede, son bir yılda yürütülen çalışma ve projeler, KÖYDES, SODES ve GAP projeleri, yapımı devam eden diğer kamu yatırımları ve ilçenin sorunlarıyla ilgili brifing aldı.

 

Yapılan toplantıda, Sulama şantiyesinin durumu, alternatif enerji kaynaklarından güneş enerjisi kullanımının araştırılması ve ilçenin diğer sorunları masaya yatırılarak, çözüm önerileri görüşüldü.

 

Vali Demirtaş ve Vali Yardımcısı, M. Uğur Arslan, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Bekir Şanaral, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ile diğer beraberindeki yetkililer, ilçede şehir turu atarak vatandaşlar ve esnaflarla görüşerek onların sıkıntılarını dinlediler.

 

Vali Demirtaş ve beraberindeki heyet İlçe Kaymakamlığı, Samsat Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile Sahabe Safvan bin Muattal kabrini ziyaret ettiler.

 

Sahabe Safvan bin Muattal kabrinde uygulanacak proje hakkında bilgiler alan Vali Demirtaş, bu projenin uygulanabilmesi için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini kaydetti.  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 18 Ekim 2012 07:22, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri