Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLILAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI   
SAMSATLILAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

Adıyaman il merkezinde bulunan Samsatlılar Derneği (SAMSAT-DER) gerçekleştirmiş olduğu 1. olağan genel kurulundan sonra ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

    

Dernek Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında, üyeler arasında görev bölümü yapıldı.

    

Dernek Başkanı Fahrettin Çelik başkanlığında toplanan kurulda, Başkan Vekili Memet Aktaş, Başkan Yardımcılıkları Habip Kızılay ve Aziz Yazan, Genel Sekreter Mehmet Kandemir, Muhabip Enver Çetinkaya, Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Aziz Çetinkaya, Ar-Ge Sorumlusu M. Aziz Çelik, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Nusret Gökdemir, Sosyal ve Kültürel İşler Sorumlusu Mahmut Yıldırım, Eğitim İşleri Sorumlusu Bekir Tepe, Tarım İşleri Sorumlusu Suphi Bilgin, Etkinlik ve Organizasyon İşleri Sorumlusu Celal Sönmez, Spor Sorumlusu Ramazan Kızıl, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Ateş seçildiler.

    

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Çelik, görev dağılımının kişilerin meslek ve ilgi alanları ile ilgili olduğunu, bu nedenle başarılı çalışmaların yapılacağını ifade etti.

    

Çelik, “Derneğimiz çok kısa bir süre içerisinde kurumsallaşacak ve topluma yararlı çalışmalar yapacaktır. Çok güçlü bir ekip ile yola çıktık. Umuyorum ki, çok yakın bir zamanda derneğimiz yapacağı güzel icraatlarla kendinden söz ettirecektir. Tek amacımız hedef kitlemizin refah ve mutluluğuna katkı sunmaktır. Birinci olağan kongremiz sonunda göreve gelen yönetimimize tekrar başarılar diliyorum.” dedi.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 16 Ekim 2012 11:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri