Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKIZMAZ, SAMSAT KAYMAKAMI İSMAİL SÜNDÜK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU   
KIZMAZ, SAMSAT KAYMAKAMI İSMAİL SÜNDÜK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

         Genel Merkezi Adıyaman’da bulunan bölgesel GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Samsat ilçesine atanan Kaymakam İsmail Sündük’ü makamında ziyaret etti.

    

Koyulhisar Kaymakamı iken, 7 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan “Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi” ile Samsat ilçesine atanan ve göreve başlayan Kaymakam İsmail Sündük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kıymaz, Mülki İdare amirlerinin genelinin azimli, çalışkan ve adil olduklarını belirterek, bu bölgeye atanan Vali ve Kaymakamların vatandaşlara karşı tutumlarının sıcak ve samimi olduğunu vurguladı.

    

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat’ın da hazır bulunduğu ziyarette bir açıklama yapan Kıymaz, devletin varlık sebebinin vatandaşlarının refahını temin etmek olduğunu, bunu Vali ve Kaymakamların öncülüğünde yapıldığını kaydetti.

    

Kıymaz, “Hizmeti vatandaşlara kaliteli bir şekilde ulaştırmak Vali ve Kaymakamlarımızın özverili çalışmaları ile mümkün olabilecektir. İmkan verilmesi durumunda çok güzel neticelerin alınabileceğini biliyoruz. Bunu son yıllarda uygulanan KÖYDES ve SODES gibi programlarda görmemiz mümkündür. Samsat ilçemize yeni atanan Kaymakamımızın da başarılı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. Biz medya mensupları olarak bölgemizin ve ülkemizin menfaatine olacak her çalışmada idarecilerimizin yanında olacağız.” dedi.

    

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Genel Başkan Kıymaz’a teşekkür etti.

    

 




Gönderen Editör, Salı, 16 Ekim 2012 11:50, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri