Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTHK VE HAK-SEN’DEN SAMSATLILAR DERNEĞİNE ZİYARET…   
THK VE HAK-SEN’DEN SAMSATLILAR DERNEĞİNE ZİYARET…

Türk Hava Kurumu (THK) ve Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (HAK-SEN) temsilcileri Samsatlılar Derneği’ni ziyaret ederek, yeni yönetime başarılar dilediler.

           

THK Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Uğur ve Haksen Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Işık, birinci olağan genel kurulunu yaparak, göreve getirilen yeni başkan ve yönetim kurulunu tebrik etmek üzere Samsatlılar Derneğine gelerek Başkan Fahrettin Çelik ile görüştüler.

 

            Dernek ikinci başkanı Memet Aktaş ve THK Saymanı Bülent Oral’ın da hazır bulunduğu ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının demokrasilerdeki yeri ve önemi ile içinde bulundukları sıkıntılar konuşuldu.

 

            THK Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Uğur yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşları çalışmalarında gönüllülüğün esas olduğunu, amatör ruhla ama profesyonelce faaliyetlerin sürdürülmesi durumunda başarının sağlanabileceğini kaydetti.

 

            Haksen Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Işık ise toplumun ekonomik ve sosyal hayatın vazgeçilmezleri arasında bulunan sivil toplum kuruluşlarının dayanışma ve yardımlaşmayı sağlayarak toplumsal barışın sağlanmasında önemli görevler üstlendiğini kaydetti.

 

            Samsatlılar Derneği Fahrettin Çelik ise yaptığı açıklama ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

            Çelik, “Demokratik, çağdaş ve evrensel ilkeler çerçevesinde, sosyal adaletin bir gereği olarak, bu topraklar üzerinde yaşayan her bireyin eşit ölçüde fırsatlardan yararlanması bakımından sivil toplum kuruluşlarının rolü tartışılamaz. Biz Samsatlılar Derneği olarak bütün vatandaşlarımızın haklarına saygı göstererek, Samsatlı kardeşlerimizin de haklarının kendilerine teslim edilmesi için mücadele vereceğiz. Dağınık ve organizesiz olan Adıyaman il merkezindeki yaklaşık 50 bin Samsatlının haklarını korumak ve Samsat ilçemize hizmet etmek için dernekleştik. Desteklerini esirgemeyen bütün herkese teşekkür ediyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı HAKSEN ve THK temsilcilerime şükranlarımızı arz ediyoruz.” dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 02 Ekim 2012 18:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri