Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇE DEVLET HASTANESİNDE DEĞİŞİM SÜRÜYOR   
SAMSAT İLÇE DEVLET HASTANESİNDE DEĞİŞİM SÜRÜYOR

Sağlık-Sen Samsat İlçe Temsilcisi Hüseyin Çintemur, Samsat Devlet Hastanesinde yürütülen hizmetlerin en iyi şekilde sunulmaya çalışıldığını kaydetti.

     

Çimtemir yaptığı açıklamada, Toplum Sağlığı Merkezi iken Sağlık Bakanlığı tarafından E-3 tipi Devlet hastanesine dönüştürülen ilçemizin tak sağlık kuruluşu olan Devlet Hastanesinde olumlu değişimin hızla devam ettiğini söyledi.

    

Halk eğitimi ve personel eğitimine önem verildiğini ifade eden Çintemir, 112 Acil Sağlık hizmetinin yıl boyunca aksatılmadan devam ettiğini ve bu anlamda personel eksiğinin giderildiğini belirtti.

    

Çintemur, “Yeni atanan iki hekimimizle beraber toplam 47 personelle hizmet vermektedir. Aile Hekimlerimizin 2011 yılı istatistiklerine bakıldığında bebek aşılama oranının yüzde 97’ye ulaşmıştır. Okul ve halk eğitimi yıl boyu sürmüş ve mevsimsel bulaşıcı hastalıklardan korunmak için periyodik aralıklarla sağlık eğitimleri verilmiştir. Bu hizmetleri özveri ile yürüten personeline sendikamız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

     

Sağlık çalışanlarının en büyük sorunlarımızdan birisi olan barınma sıkıntısının çözümü için lojmanının yapımına başlandığını belirten Çintemur, bu çalışmada emeği geçen İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş’a teşekkür ederek, Samsat’ta sağlık alanında değişim rüzgârı estiren Baştabip Dr. Yunus Emre Türemiş ve Hastane Müdürü Ramazan Öztürk ile tüm Samsat İlçe Devlet Hastanesi personeline teşekkür etti.




Gönderen Editör, Pazartesi, 24 Eylül 2012 19:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri