Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI KÖY MUHTARLARINI DİNLEDİ…   
SAMSAT KAYMAKAMI KÖY MUHTARLARINI DİNLEDİ…

         Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat ilçesine bağlı köy muhtarları ile bir toplantı yaparak, sorunları hakkında bilgi aldı.

    

Cumhuriyet Konferans Salonundaki toplantıda, köylerin sorunları, kısa, orta ve uzun vadede yapılması gereken işler ve sorunlara ilişkin çözüm önerileri konuşuldu.

    

Samsat ilçesine yeni atanan Kaymakam İsmail Sündük, ilçeyi daha iyi tanımak, önümüzdeki süreçte ne yapılacağını bilmek ve ona göre planlamalar yapmak amacıyla toplantının gerçekleştirildiğini ve yararlı bir toplantı olduğunu kaydetti.

    

Kaymakam Sündük, “Samsat ilçesine yeni atandım. Normal süreçte iki yıl gibi bir zaman Samsat ilçesinde hizmet vereceğiz. Bu nedenle köy muhtarlarımız ile tanışmak, köylerimizin sorunlarını tespit etmek ve çözüm yolları aramak amacıyla bir araya geldik. Bütün muhtarlarımıza söz hakkı vererek, sorunlarını konuştuk. Zaman içerisinde, imkanlar dahilinde, aciliyet ve önem sırasına göre bütün sorunları çözmeye çalışacağız. Hizmet götürürken adil, demokratik ve şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız. Ekip ruhuyla ve bütün ilçeyi kucaklayarak hizmetlerimizi yürüteceğiz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 19 Eylül 2012 13:35, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri