Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT EĞİTİM-BİR-SEN TEMSİLCİSİ MUSTAFA TEPE; “SEKİZ YILLIK KESİNTİSİZ EĞİTİM SİSTEMİ 28 ŞUBAT SÜRECİNİN UTANÇ VERİCİ BİR UYGULAMASIDIR.”   
SAMSAT EĞİTİM-BİR-SEN TEMSİLCİSİ MUSTAFA TEPE; “SEKİZ YILLIK KESİNTİSİZ EĞİTİM SİSTEMİ 28 ŞUBAT SÜRECİNİN UTANÇ VERİCİ BİR UYGULAMASIDIR.”

           Eğitim-Bir-Sen Samsat Temsilcisi Mustafa Tepe 2012 – 2013 eğitim-öğretim yılının açılışı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

    

Tepe mesajında, 10 Eylül 1012 tarihinde Samsat ilçesine atanan yeni öğretmenlere başarılar dilerken, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutladı.

    

Tepe şunları kaydetti; “Geleceğimizin teminatı, toplumun yapı taşı olan çocuklarımız ve gençlerimiz 2012-2013 eğitim-öğretim yılına bugün başlamış bulunmaktalar. Eğitim; anne karnında başlayıp, ölüme kadar devam eden uzun bir süreçtir. Öğretim ise eğitim sürecinde belli yaş aralığında, öğretime uygun şartlarda ve ortamlarda, bireyin yeni bilgi, beceri ve davranışları edinerek, bireyi hayata hazırlayarak bu sürecin tamamlayıcısıdır. Bilindiği gibi bu yıl eğitim sisteminde 4+4+4 kademeli eğitim sistemine geçildi. Bu güne kadar, toplumun genel yapısını, beklentilerini, isteklerini göz ardı edip, hayal ettikleri, olmasını istedikleri bir tolum yapısını oluşturmaya yönelik eğitim sistemleri uygulandı.”

    

Sekiz yıllık kesintisiz eğitim sisteminin 28 Şubat sürecinin utanç verici bir uygulaması olduğunu kaydeden Tepe, “Topluma giydirilmek istenen bu dar elbiseyle iyi neticeler alınmayacağı aşikârdı. Sekiz yıllık kesintisiz eğitim ise 28 Şubat sürecinin utanç verici uygulamasıydı. Yeni eğitim sisteminin uygulanmasında bu yıl bir takım sıkıntılar elbette yaşanacaktır ama gelecekte çok iyi neticeler vereceği muhakkaktır.” dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 17 Eylül 2012 11:13, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri