Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLER   
SAMSAT'TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

          Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü resmi kutlamasının ardından 26 Kasım günü etkinlikler düzenlendi.

          80. Yıl Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan programa Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve Eşi Hatice Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve öğretmenler katıldı. Buradaki programa saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlandı.

    &n ...


Gönderen Editör, Pazartesi, 26 Kasım 2007 21:34, Yorumlar(0), Hepsini Oku
ARAMIZDAN AYRILIŞININ 69. YILINDA ATA’YI MİNNETLE ANDIK

                Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 69. yılı münasebetiyle düzenlenen anma programına Atatürk anıtına çelenKlerin konulması, saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve 2 dakikalık saygı duruşu ile birlikte araçların klaksonlarını çalmalarıyla başladı.

                Samsat ilçesindeki anma etkinliklerine Kaymakamlık Cumhuriyet Konferans Salonunda devam edildi. Buradaki kutlama programına Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri öğr ...


Gönderen Editör, Cumartesi, 10 Kasım 2007 09:00, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA OKS’ BAŞARILI OLACAK ÖĞRENCİLERE ALTIN VAADİ

 

            Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Ortaöğretim Kurumları Sınavları (OKS) deneme sınavlarında başarılı olacak öğrencilerin çeyrek altınla ödüllendirileceği belirtildi.

 

 

            Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul idarecileriyle Kaymakamlık Toplantı Salonunda eğitim konusu detayları ile konuşuldu.


Gönderen Editör, Perşembe, 08 Kasım 2007 06:40, Yorumlar(0), Hepsini Oku

SAMSAT ZİRAAT BANKASI KAMU ÇALIŞANLARINI YEMEKTE BULUŞTURDU

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Ziraat Bankası ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum kuruluşları ile okul idarecilerine yemek verdi.

 

 

           80. Yıl Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.


Gönderen Editör, Perşembe, 08 Kasım 2007 06:35, Yorumlar(0), Hepsini Oku
TİCARET BORSASINDAN SAMSATLI ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI

            Adıyaman’ın Samsat ilçesindeki ilköğretim okullarına Adıyaman Ticaret Borsası tarafından giyim yardımında bulunulduğu bildirildi.

 

 

             Adıyaman Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Mahmut Fırat yaptığı açıklamada Adıyaman genelinde yapılan eşofman ve spor ayakkabısı yardımı kapsamında Samsat ilçesinde eğitim gören 120 öğrenciye yardım yapıldığını açıkladı.


Gönderen Editör, Perşembe, 08 Kasım 2007 06:30, Yorumlar(0), Hepsini Oku

SAMSAT MERKEZ İÖO AİLE BİRLİĞİ TOPLANDI

             Adıyaman’ın Samsat ilçesinin en büyük okulu olan Samsat Merkez İlköğretim Okulu Aile Birliği toplandı.

 

 

             Samsat Kaymakamlığı Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan Birliğin 1. olağan toplantısına Okul idarecileri ve öğretmenleri ile öğrenci velileri katıldı.



Gönderen Editör, Salı, 06 Kasım 2007 14:55, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA 800 AİLEYE KÖMÜR YARDIMI

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığınca maddi durumları iyi olmayan 800 aileye kömür yardımı yapıldığı bildirildi.

 

 

          Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Başbakanlık SYDV Genel Müdürlüğü işbirliği ile  beş yıldan beri yürütülen çalışma kapsamında bütün yurtta olduğu gibi Samsat ilçesinde de 500 kilogram yakacak yardımı yapıldı.


Gönderen Editör, Cuma, 19 Ekim 2007 10:50, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE DEPREM KONULU EĞİTİM VERİLDİ

             Adıyaman’ın Samsat ilçesinde ilk ve ortaöğretim okullarında okuyan öğrencilere deprem konulu eğitim verildi.

 

             Samsat Kaymakamlığı Cumhuriyet Konferans Salonunda, Adıyaman İl Sivil Savunma Müdürlüğü elemanlarınca verilen deprem konulu eğitim çalışmasında deprem öncesi ...


Gönderen Editör, Çarşamba, 10 Ekim 2007 13:50, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA EMZİRME KONULU EĞİTİM VERİLDİ

            Adıyaman’ın Samsat ilçesinde bayanlara yönelik olarak emzirmenin önemi ve emzirme teknikleri konulu eğitim çalışması yapıldı.

 

            Anne sütünün teşviki ve emzirmenin özendirilmesi amacıyla, Cumhuriyet Konferans Salonunda düzenlenen eğitim çalışmasına Samsat Aile Sağlığı Merkezinden Aile Hekimi  Şenay Geban konuşmacı,  Samsat Toplum Sağlığı Merkezinden Ebe Şenay Kilinç ve Hemşire Keziban Çoban eğitimci olarak katıldılar.


Gönderen Editör, Çarşamba, 10 Ekim 2007 13:35, Yorumlar(0), Hepsini Oku

SAMSAT’TA SAKAL-I ŞERİF ZİYARETE AÇILDI

            Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Peygamber efendimize ait Sakal-ı Şerif vatandaşların ziyaretine açıldı.

 

             Her yıl Kadir Gecesi gündüzünde öğle namazı sonrası erkekler için ve ikindi namazı sonrası bayanlar için özel muhafazasından çıkarılan Sakal-ı Şerif bu yılda aynı şekilde Ulu Camiinde, din görevlileri nezaretinde ziyarete açıldı. Ziyarete ilçe merkezi ve köylerden gelen çok sayıda vatandaş katıldı.

& ...


Gönderen Editör, Pazartesi, 08 Ekim 2007 12:21, Yorumlar(0), Hepsini Oku
189 Sayfalar« İlk ... 169 170 171 172 173 174 175 176 177 ... Son »


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri